2009 Burs Duyurusu

2009 Burs Duyurusu

01.09.2009

RUMELİ EĞİTİM VAKFI ( REV ) 2009 / 2010 eğitim öğretim yılında, vakfımızın vakıf senedi maddelerine uygun olarak, aşağıdaki kriterlere uygun üniversite öğrencilerine yönelik burs verecektir.

Başvurular 01- Eylül / 15 – Eylül arası vakıf merkezimize bizzat başvurularak, başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Belirlenecek tarihlerde mülakattan geçen öğrenciler içerisinden seçilen öğrencilere burs imkânı sağlanacaktır. Mülakata katılmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Burslar bedelleri sekiz aylık eğitim süresi boyunca aylık olarak öğrencilerin banka hesaplarına yatırılacaktır.
Tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz.
Öğrenci seçme kriterlerimiz:
1.Vakıf senedimizin 3. maddesi b bendi esas alınacaktır.
‘’Başta Rumeli kökenli ve şehit ailelerinin orta dereceli okullardan mezun olup üniversite veya yüksek okullarda okuma olanağından yoksun bulunan öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için yardımda bulunmak veya burs vermek‘’
2.Öğrenci başka bir yerden burs almıyor olacaktır.
3.Yeni burs başvurusu yapacak Rumeli Kökenli T.C. Vatandaşı olan öğrenciler, Tıp, Mühendislik, Siyasal Bilgiler ve Hukuk bölümlerinin birinci sınıf öğrencisi olacaklardır.
4.Rumeli kökenli yabancı uyruklu öğrencilerden ise bölüm şartı aranmayacaktır.
5.Önceki yıldan vakfımızdan burs alan öğrencilerin alttan dersi bulunmaması ve ders notlarını başvuru ekine ilave etmesi gerekecektir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın