25. Yıl Yemek Duyurusu

30.07.2018

Sayın  Mütevelli Üyemiz;

Bilindiği üzere Vakfımız,  öncelikle ihtiyaç sahibi Rumeli kökenli ve şehit ailelerinin üniversite veya yüksek okullarda okuyan öğrencilerine destek sağlamak, öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla 1993 yılında 22 kişilik çok değerli Kurucular Kurulu Üyelerince kurulmuştur.  Vakfımız 31.12 2017  tarihi itibari ile son on yıllık dönem içinde toplam 883 öğrenciye burs vermiş olup, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmesi  amacıyla Vakfımıza katkıda bulunan  siz değerli mütevelli üyelerimize  ve  dostlarımıza öncelikle çok  teşekkür ederiz.

Vakfımız kuruluşundan itibaren daha fazla sayıda ihtiyaç sahibi öğrenciye burs verilmesi için faaliyette bulunmayı temel amaç edinmiştir. Vakfımız kuruluşunun 25’nci yılını  idrak ettiği bu yılda sizlerden alacağı güç ile yeni projeler oluşturmak ve yeni hedeflere ulaşmak amaç ve kararlığındadır.  Bu çerçevede burs verilen öğrenci sayısının artırılması için sizlerden destek ve yardım talebinde bulunduğumuzu,  bu hedefe yönelik olarak  sizleri ve yardımsever dostlarınızı katkı sağlamak amacıyla göreve davet ediyoruz. Yapacağınız bağışlar bir öğrencinin, bir gencin hayat ışığı olacaktır.

Bu çerçevede Vakfımıza katkıda bulunan Mütevelli Heyet üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür etmek amacıyla “25. Yıl”  akşam yemeği tertip ettiğimizi, Vakıf Mütevelli üyelerinin, Ruyiad üyelerinin, bağışçılarımızın, bursiyer öğrencilerimizin ve de misafirlerinizin birlikte katılacağı bu akşam yemeğinde sizleri de aramızda görmenin, bizlere onur ve mutluluk vereceğini belirtmek isteriz.

DUYURULAR   ANA SAYFA

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!