Bağışçılarımıza Akşam Yemeği

30.07.2018

Sayın Mütevelli Üyemiz,

Bilindiği üzere Vakfımız,  öncelikle ihtiyaç sahibi Rumeli kökenli ve şehit ailelerinin üniversite veya yüksek okullarda okuyan öğrencilerine destek sağlamak, öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yardımda bulunmak adına 1993 yılında 22 kişilik çok değerli Kurucular Kurulu Üyelerince kurulmuştur.
Bu anlayış ile;

2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış olup bu dönem içinde;

43’ü kız, 37’si erkek öğrenci olmak üzere toplam 80 öğrenciye burs vererek eğitimlerine destek ve katkı sağlanmıştır. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz içinde 4 Yüksek Lisans ve  2 Doktora öğrencisinin de bulunduğunu belirtmek isteriz.

Vakfımıza ve bursiyer öğrencilerimize destek sağlayan mütevelli üyelerimize ve bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaptığınız katkı ve yardımların hiç bir zaman unutulmayacağını, bu desteğiniz ile yarınlara daha umutla bakacağımızı belirtmek istiyoruz.

Bu çerçevede RUYİAD Üyelerinin, Vakıf mütevelli heyet üyelerinin, bağışçılarımızın, bursiyer öğrencilerimizin ve de misafirlerinizin katılacağı bir akşam yemeği organize ettiğimizi ve Sizi de aramızda görmek, bizlere onur ve mutluluk vereceğini belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

DUYURULAR   ANA SAYFA