Burs Duyurusu 2008

01.09.2008

RUMELİ EĞİTİM VAKFI ( REV ) 2008 / 2009 eğitim öğretim yılında, vakfımızın vakıf senedi maddelerine uygun olarak, aşağıdaki kriterlere uygun üniversite öğrencilerine yönelik burs verecektir.

Başvurular 01- Eylül / 15 – Eylül arası vakıf merkezimize bizzat başvurularak, başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Belirlenecek tarihlerde mülakattan geçen öğrenciler içerisinden seçilen öğrencilere burs imkânı sağlanacaktır. Mülakata katılmayan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Burslar sekiz aylık eğitim süresi boyunca aylık olarak öğrencilerin banka hesaplarına yatırılacaktır.
Tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz.
Öğrenci seçme kriterlerimiz:
1.Vakıf senedimizin 3. maddesi b bendi esas alınacaktır.
‘’Başta Rumeli kökenli ve şehit ailelerinin orta dereceli okullardan mezun olup üniversite veya yüksek okullarda okuma olanağından yoksun bulunan öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması için yardımda bulunmak veya burs vermek‘’
2.TCS’den yararlanan öğrenciler esas alınacaktır.
3.Öğrenci başka bir yerden burs almıyor olacaktır.
4.Branş aranmamasına ve ara sınıf öğrencilerinin alttan dersi bulunmaması ve ders notlarının başvuru ekine ilave etmesi gerekecektir.

DUYURULAR   ANA SAYFA