Burs Elemeleri Yapıldı 2018

Burs Elemeleri Yapıldı

Rumeli Eğitim Vakfı’nda burs almaya hak kazanan öğrencilerin 2. Elemesi 10 Kasım Cumartesi saat 10.00 da Vakıf merkezimizde yapıldı.

Birbirinden kıymetli ve ihtiyaç sahibi gençlerimizin, gözlerindeki ışık ve hayata asılmaktaki kararlılıkları, görev alan bizlere son derece zor anlar yaşattı ve bir o kadar da mutlu etti. Ne kadar gerekli ve yararlı bir görevi tüm bağışçılarımız adına yüklenmişiz diye düşündük.

Burs Elemeleri Yapıldı

Bildiğiniz gibi Vakfımız bugüne kadar 1437 öğrencinin eğitimine katkıda bulundu, bu sayı 2018/19 yılı itibariyle 1508 oldu bu vesile ile; Burs Havuzuna katkıda bulunan Mütevelli Üyelerimize ve Bağışçı dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

2018 – 2019 Eğitim Öğrenim yılında yeni başarılı öğrencimizin seçmelerini Vakıf Başkanı Sn. Ferda KÖSTENDİL, Yönetim Kurulu Gen. Saymanı Sn. Rıdvan TUNA ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ayla ERDİM ile gerçekleştirdik.

Aynı gün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. Yılında minnet ve özlemle andık.

ETKİNLİKLER    DUYURULAR    REV    İLETİŞİM     RUYİAD