RUMELİ YÖNETİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ RUYİAD’I ZİYARET 01.07.2008

Ruyiad Ziyareti

Rumeli Eğitim Vakfı’nın yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer TÜRKER, Gen.Sek. Sayın Ferda KÖSTENDİL, Gen.Sayman Sayın Okan ORAK ve Ynt.Krl.Üyesi Sayın Harun KÜRE ile beraber, 01.07.08 tarihinde ”RUYİAD”  RUMELİ YÖNETİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ’ni ziyaretle Salı sohbet toplatısında Ruyiad’ın üyeleri ile birlikte olmuşlardır.

Ruyiad Ziyareti

REV Başkanı Tamer Türker yeni seçilen yönetim kurulunu takdim ederek, kurulun kendisiyle birlikte Ata Anıl, Ferda Köstendil, Okan Orak, Harun Küre, Arif Matraş, Ferit İpek, Serkan Mertcan ve Lütfü Türkkan olmak üzere 9 kişiden oluştuğunu belirterek, REV ‘in 4 yıllık bir durağan devresinden sonra, vakıf tüzüğü çerçevesinde tekrar canlandırmak istediklerini, mütevelli heyetinin neredeyse tamamının RUYİAD üyelerinden oluştuğunu dolayısyla REV ve RUYİAD ‘ın bir gövdenin kollları olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik içerisinde her türlü plan ve projeye açık olduklarını ifade etmiştir.

Ruyiad Ziyareti

RUYİAD Ynt. Krl Bşk. Sayın İdris Koralp’te bu anlamlı ziyaretten çok memnun olduklarını, RUYİAD ve REV ‘in birbirlerini tamamlayıcı birer kuruluş olduğunu ifade ederek, her zaman kol kola olabileceğini belirterek yeni yönetim kuruluna başarılar dilemiştir. REV Başkanı Sayın Tamer Türker’in RUYAİD Şeref Defterini imzalamasının ardından REV ve RUYİAD üyeleri beraberce yemeğe geçmişlerdir.

ETKİNLİKLER   REV    İLETİŞİM     RUYİAD

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!