25. Yıl Yemeği

Sayın  Mütevelli Üyemiz;

Bilindiği üzere Vakfımız,  öncelikle ihtiyaç sahibi Rumeli kökenli ve şehit ailelerinin üniversite veya yüksek okullarda okuyan öğrencilerine destek sağlamak, öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla 1993 yılında 22 kişilik çok değerli Kurucular Kurulu Üyelerince kurulmuştur.  Vakfımız 31.12 2017  tarihi itibari ile son on yıllık dönem içinde toplam 883 öğrenciye burs vermiş olup, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmesi  amacıyla Vakfımıza katkıda bulunan  siz değerli mütevelli üyelerimize  ve  dostlarımıza öncelikle çok  teşekkür ederiz.

Rumeli Eğitim Vakfı 25. Yıl Yemeği

Vakfımız kuruluşundan itibaren daha fazla sayıda ihtiyaç sahibi öğrenciye burs verilmesi için faaliyette bulunmayı temel amaç edinmiştir. Vakfımız kuruluşunun 25’nci yılını  idrak ettiği bu yılda sizlerden alacağı güç ile yeni projeler oluşturmak ve yeni hedeflere ulaşmak amaç ve kararlığındadır.  Bu çerçevede burs verilen öğrenci sayısının artırılması için sizlerden destek ve yardım talebinde bulunduğumuzu,  bu hedefe yönelik olarak  sizleri ve yardımsever dostlarınızı katkı sağlamak amacıyla göreve davet ediyoruz. Yapacağınız bağışlar bir öğrencinin, bir gencin hayat ışığı olacaktır.

Rumeli Eğitim Vakfı 25. Yıl Yemeği

Bu çerçevede Vakfımıza katkıda bulunan Mütevelli Heyet üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür etmek amacıyla “25. Yıl”  akşam yemeği tertip ettiğimizi, Vakıf Mütevelli üyelerinin, Ruyiad üyelerinin, bağışçılarımızın, bursiyer öğrencilerimizin ve de misafirlerinizin birlikte katılacağı bu akşam yemeğinde sizleri de aramızda görmenin, bizlere onur ve mutluluk vereceğini belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Rumeli Eğitim Vakfı

Başkanı

Ferda K. KÖSTENDİL

Yıl Yemeği Programı:

• Doktora Yüksek Lisans ve Son sınıf öğrencilerinin kendini takdimi
  • Plaketlerini alamamış olan Onur Kurulu,  Danışma Kurulu Sayın Üyelerine Plaketlerinin takdim edilmesi.
  • Plaketlerini alamamış olan önceki Vakıf Başkanlarına Plaketlerinin takdim edilmesi.
  • 2016 ve 2017 yılında görev yapan REV Yönetim Kurulu Sayın Üyelerine Teşekkür Belgelerinin takdim edilmesi.
  • 2016 ve 2017 yıllarında üst üste 2 yıl bağış yapan Bağışçılara Teşekkür Belgelerinin takdim edilmesi.
  • Mütevelli Üyeliğine kabul edilen Sayın Üyelere Plaketlerinin takdim edilmesi.
  • Katılımcılara söz verilmesi, Öneriler ve Kapanış.

Polat Otel’de düzenlenen Rumeli Eğitim Vakfı 25. Yıl Yemeği

Dostlarımız

Vakfımızın 25. Yıl yemeği 47 dostumuzun katılımı ile Polat Oteli Kış Bahçesi salonunda gerçekleşti. Geceye Kurucular Kurulu Üyeleri, Önceki REV Başkanları, Prof. Dr. İlter Turan, bağışçılarımız ve de Dostlarımız katıldılar.

Ayrıca 2 bursiyerimizin gecemize katılımı ve kendilerini takdimi beraberliğimize ayrı bir renk kattı. Aynı gece Mütevellilerimiz arasına Berk Çağlar da katıldı ve mutluluğumuz bir kat daha arttı.

Rumeli Eğitim Vakfı 25. Yıl Yemeği

Gecede ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ferda Köstendil söz aldı; Sırası ile Kurucularımıza teşekkür edip kendilerine plaketlerini takdim etti.

Daha sonra mikrofonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ayla Erdim alarak, Geceye katılan Önceki Başkanlara söz verdi ve kendilerine aramızdaki Onur Kurulu üyelerini tarafından plaketlerini vermelerini rica etti.

Geceye Sayın Berk Çağların hazırladığı; REV in önceki dönemlerini ve anılarımızı yansıtan Dia gösterisi ayrı bir renk kattı. Polat Oteli’nin geceye özel menüsü dostlarımızın beğenisini kazandı, ağız tadımıza tad kattı.

Rumeli Eğitim Vakfı 25. Yıl Yemeği

Gecenin sonunda Hilmi Nakipoğlu Dostumuz, eşlerimizi sahneye davet edip bir koro oluşturdu ve koro Atamızın sevdiği Rumeli şarkılarını seslendirdi.

Katılım mutlu ve mesut bir şekilde saat 23.00 sularında dağıldı.

Katılan dostlarımıza candan teşekkürler.

REV Yönetim Kurulu adına

Okan Orak

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!