Malta Köşkü Kahvaltılı Toplantı

Malta Köşkü Kahvaltılı Toplantı

Kahvaltılı toplantımız Malta Köşkü’nde 31 Ocak 2009 tarihinde yapıldı

MALTA KÖŞKÜ – BEŞİKTAŞ 31.01.2009

31 Ocak 2009 tarihindeki Vakfımızın ev sahipliğinde organize ettiğimiz Beşiktaş Yıldız Parkı içerisindeki Malta Köşkü’ndeki kahvaltıya toplam 28 kişi katılarak Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti bir araya gelmiştir.

Vakıf Başkanımız Sayın Tamer Türker’in vakfımızın faaliyetleri ile ilgili, Vakıf Ynt.Krl.Gen.Sek. Sayın Ferda KÖSTENDİL’in öğrenci seçimiyle ilgili açıklamalarından sonra Yrd. Doç. Dr. Erhan AFYONCU “ Rumeli’de Osmanlı Vakıfları” konulu söyleşisi, katılımcıların son derece ilgisini çekti, ek bilgilerle zenginleşen sunu oldukça yararlı oldu. Onursal Başkan M. Zeki İlter’in teşrifleri her üyeyi ayrıca mutlu etti.

Karşılıklı görüş alışverişlerinden sonra Mütevellilerimiz bu tip beraberliklerin tekrarına olan ihtiyacımızı yinelediler.