Öğrencilerimizle Yaza Merhaba Yemeği

31 Mayıs 2016 akşamı,  Semiramis 1 teknesi ile yemekli boğaz gezisinde mütevelli üyelerimiz, bağışçılarımız ve öğrencilerimiz ile beraber bir araya geldik.

Öğrencilerimizle Yaza Merhaba Yemeği

Burs alan gençlerimize, sağladıkları imkanlardan dolayı Rumeli Eğitim Vakfı bağışçılarına teşekkür sertifikaları, geçmiş dönem başkanlarımıza plaketleri takdim edildi.

Yakından tanıma fırsatı bulduğumuz öğrencilerimiz, ileriye dönük plan ve projelerini bizlerle paylaştılar. İçimizdeki sanayici ve iş adamları da kendi tecrübelerinden örneklerle hem vakfımızı daha güçlendirmek adına hemde okulları bitmek üzere olan öğrencilerimize bilgi paylaştılar.

Öğrencilerimizle Yaza Merhaba Yemeği

Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmamız vakfımıza daha da güç katacaktır.

Yemeğimizde bizlerle beraber olan katılımcılarımıza ve Semiramis-1 teknesi sahibi sayın  Muammer Can ve Muzaffer Can ve ekibine bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aramızda olamayan üyelerimizin de katılımıyla bir sonraki organizasyonumuzda görüşmek üzere…